Pittige Thaise rode curry

Gebruik onze smaakvolle woksauzen als basis voor verschillende soorten wokgerechten uit eigen keuken. In dit recept gebruiken we de volgende saus: Rode curry saus. Deze saus is typerend voor de Thaise keuken en is lekker pittig.

 

Kies ervoor om te combineren met één van onze basis gerechten

Ingrediënten

  • 2 eetlepels woksaus p.p. (art. nr 503)
  • Kipfilet of dijfilet
  • Diverse groenten, naar eigen invulling

Bereidingswijze

Blancheer de verschillende groenten even kort en koel ze na het blancheren terug in ijswater. Op deze manier blijven de groenten mooi van kleur en voorkomt u het doorgaren van de groenten.
Vervolgens doet een scheutje olie in de hete wok en voegt de kip hieraan toe. Bak de kip totdat deze gaar is en voeg net daarvoor 2 eetlepels (p.p.) woksaus rode curry toe. Roer het geheel goed door elkaar en voeg op het laatste moment de geblancheerde groenten toe. Serveer het gerecht aan uw gast zodra alles op de juiste serveertemperatuur is.

U serveert de curry met één van bovenstaande basisgerechten of een door u zelf bereidde variant.




Meer weten over dit product of de receptuur?