NIEUW: TOPPINGS

Op de HORECAVA 2019 introduceerden wij deze geheel nieuwe lijn aan producten. Toppings in drie verrassende smaken. Naast de smaak stonden, kwaliteit en toepasbaarheid van de producten tijdens de beurs centraal. U kunt de toppings bijvoorbeeld gebruiken om te serveren samen met een broodje, frietje, wrap of rijst.

Lees verder

BEZOEK ONS 28/01/2019 OP DE BEURS VAN HORESCA HORECAVO

Behalve een keur aan lekkere producten is er dit jaar extra aandacht voor de Slimme Chef. De horeca komt handen te kort. Door slimme, kwalitatief hoge gemaksproducten in te kopen kan de gast toch een topmenu aangeboden worden. Bezoek onze stand en proef een geheel nieuw lijn aan 'slimme producten'.

Lees verder

BEZOEK ONS OP DE HORECAVA 2019

Het afgelopen jaar heeft bij ons in het teken gestaan van vernieuwing. Dit is onder andere terug te zien in in onze vernieuwde huisstijl en compleet nieuwe website. Maar er is meer! Wat dat is?! Dat vertellen we u graag tijdens één van de beursdagen, komt u langs?

Lees verder

BINNENKORT NIEUW IN HET ASSORTIMENT!

Een ware traditionele Portugese traktatie zijn de Pastel de Nata. Dit zijn kleine bladerdeeggebakjes gevuld met een vanilleroom. Erg lekker voor bij de koffie of als onderdeel van een dessert. Naast de bake-off variant hebben we binnenkort óók een afgebakken variant in ons assortiment.

Lees verder